Buyuyorum.... 4/28/2010 01:19:00 ÖS

Buyuyorum, bu yasima geldim hala buyuyorum, daha da buyucem insallah. Sanki olgunlasiyorum hergun, oyle geliyor bana yani. Hem aklim hem gobegim buyuyor :) Ama hala annemlerin kucuk kizlariyim. Herkes geldi gitti. Bugun annemleri yolcu ettim, ev bombos kaldi sanki. Alisiriz tabi yine. Bir sure yapip biraktigi yemeklerle idare ederek :) Guzel bir Bergen seyahati yaptik. Onu sonra yazarim. Photolarda koyucam. Gobegimle ilgili burda yasadiklarimi da yazicam, ah Norvec vah Norvec!


Rezzom geldi yanardaglari asarak. Ne guzel geldi bana da. Ozlemisim cok arkadasimi. Cok kisa geldi ama. Saymiyorum, yine istiyorum! Ama gelmez biliyorum, usudu burda o :)


Bakalim bir sonraki misafirimiz kim olacak...bekliyoruz..


Hayat devam ediyor... 4/07/2010 07:47:00 ÖS

Gidenler gidiyor ama kalanlar icin hayat devam ediyor. Kalanlar yemege, icmeye, gezmeye devam ediyor. Cok fazla bir degisiklik yok ama benim hayatimda.

Ev bakmaya devam ediyoruz hala. Ehliyetin teori sinavini gectim, zorunlu kurslarin hepsini aldim. Simdi pratik sinavicin randevu gunu bekliyorum heyecanla.

5 gunluk Paskalya tatilini evde yada evden 6-7 km uzaga acilmadan gecirdik. Cok iyi geldi, dinlendik. Ise gider gitmez bir yogunlugun icine girdik tekrar.

Bahsetmemistim daha once. Benim zorumla dansa yazildik. Haftada 1 gun gidip waltz, tango falan ogreniyoruz. Bu hafta ektik ama. Is yogun gecince aksam gercekten gidecek hal kalmiyor. Biz cok egleniyoruz aslinda ama hocalar olayi fazla ciddiye aliyor, bazen fazla geliyolar ustumuze ama olsun yine de zevkli :)

2 hafta sonra arkadasim gelecek, merakli yengec geliyor. Simdiden cok heyecanliyim. Onlar gidecek, annemler gelecek. Izin de alicam, keyif yapicam onlarla, mutluyum :)

Hamur islerinde kendimi bayagi gelistirdim bu arada. Hamur acip borek falan yapiyorum. Hatta gecen gun sekerpare yaptim. Goruntusu cok guzel oldu. Tarifi burdan aldim. Serbetini tam emmedi ama yine de lezzetli oldu. Meger serbeti doktukten sonra ustunu kapatsaymisim, cekermis ama bilemedim iste. Tecrube, hersey tecrube!