Havalar 7/31/2012 11:04:00 ÖÖ

Bu iki fotografi 2 gun ara ile cektik. Iste buranin havasi boyle degisken. Sabah guneslenirken aksam montunu giymek zorunda kalabilirsin. Bir ara kendini cennette sanarken, bir bulut gelip de gunesi perdelerse karabasanmi bu diye kacmak istersin.



22 Temmuz anisina 7/27/2012 11:56:00 ÖÖ

Gecen sene 22 Temmuz'da caninin teki cikip once bir bomba patlatip sonra da polis kiyafetlerini giyip adada kamp yapan cocuklari taramisti hatirlarsaniz. 77 kisiyi oldurup, 240 kusur kisiyi yaraladi bu adam tek basina.  Hafta sonu bu olayi anma torenleri vardi.

21 Temmuzda Cumartesi gunu kocaman bir sahne kurdular, olenlerin anisina konser vardi. Ordan size bir sarki...Some die young!


22 Temmuz gunu ise konusmalar adada ve kilisede anma torenleri duzenlediler. Bu anma toreni Turkiye'de haberlerde de yer aldi tabi. Huzunlu bir durum tabi.

Bu olayin diger yani da daha bomba patlar patlamaz burda bir kac muslumana saldiri olmasi. Yani herkesin bu isin altinda Muslumanlarin oldugunu dusunmesi. Ne yalan soyliyim bende oyle zannettim. Ikinci hazin tarafi da aslinda cok hosgorulu oldugunu dusundugumuz Norveclilerin arasinda da boyle fanatiklerin olmasi. Meger sandigimiz gibi degilmis daha once de yazdigim gibi...

Gecen ay suren davada Breivik akil sagliginin yerinde oldugunu Musluman istilasina ve terorune karsi hareket ettigini soyleyip beraatini istedi. Burda hala akli yerinde mi degilmi diye tartisip dursunlar, sonuc 24 Agustos'ta aciklanacakmis. Insallah bu adami sokaklara salmazlar geri. Gorucez!

Gelmeyin Ustume! 7/19/2012 03:28:00 ÖS

Eziyet cekmeyemi geldim ben buraya kardesim. Iki duzgun kaldirimda yuruyeyim, trafik cekmiyim diye geldigim yerde hicbir sey yapmaya halim kalmadan, surekli yorgunluk, ic ve dis sikintisi yasayarak mi gecireyim ya?
Ne duruyon o zaman orda deme bana, oraya kalktin gittin de simdi neden donmekten tirsiyorsun falan da deme. Kolaysa sen yap!
Bana ne derseniz diyin ama ben herseyi kendim yapmaktan yoruldum. Ayrica yagmuru da sevmiyorum, islanmaktan da hoslanmiyorum. Git o zaman Turkiye'nin sicaginda colunde yasa diyen kisilere de uyuzum.
Burdaki gunduzun karanligindan da, gecenin aydinligindan da sikildim. Var mi?
Iste bu kadar!