Rezzan 11/28/2012 01:03:00 ÖS

Canim arkadasim Rezzocum ne zamandir hastanelerde. Iyi olmak icin can atiyor. Bebisi bi hastanede, kendisi baska bi hastanede. Birbirlerine kavusup evlerine gitcekleri gunu bekliyorlar. Benimse elimden birsey gelmiyor. Sadece hergun arayip yaninda oldugumu hissettirmeye calisiyorum. Dualarim seninle Rezzocum...
Ama Turk doktorlarina guveniyorum. Burda hergun bir baska saglik skandali patlarken, ne yapsam da orda SGKli olsam diye dusunup duruyorum.

Norvec'e eleman alimi 11/26/2012 12:16:00 ÖS

Norvec Bergen bolgesine vasifli isci alinacagina dair Turkiye'de haberler var. Buyrun burdan okuyun. Bu haberin kaynak gosterdigi BRB'nin sayfasinda da ayni haber yer aliyor. Onu da burda bulabilirsiniz.

Yalniz bir yanlis anlama olabilir onu duzeltmek isterim cunku haberin basliginda "kalifiye isci" diyor. Tamam her calisan iscidir, emekcidir ama yine de belirtmek isterim, Bergen'e cekmek istedikleri skilled worker dedikleri minimum universite mezunu ve iyi derece de Ingilizce bilenler. Ve genelde muhendisler.

Bergen'de ozellikle petrol sirketleri var. Eger o alanlarda tecrubeniz veya egitiminiz varsa ve Norvec ilginizi cekiyorsa hic durmayin, basvurulara baslayin. Finn.no'yu ve yukaridaki siteyi takip edin. Hadi kolay gelsin :)