Park cezalari 1/09/2013 09:24:00 ÖÖ

Bir kere de yakalamasaniz olmaz mi? Her seferinde mi enselenir bi insan. Bunlar resmen cakal. Pusuya yatip bekliyorlar, biri yanlis parketsin de ceza keselim diye. Evlerin arasinda daracik bir sokak, hicbir sey yok, nolmus yani parkettiysem yolun sonuna dogru, neyi engelliyor. 800 nok ceza mi olur. Alkollu mu kullandim, hiz mi yaptim. Hadi tamam yasak anladik, ama 1 saat icinde nasil yakaliyorsun zirt diye. Hani burda is gucu pahaliydi. Park cezasi kesecek bu kadar adami nerden buluyorsun. madem var karlari temizlet. Kaldirimlarda yurunmuyor. Patir patir dusuyorlar yine de agizlarini acip ta bir sikayet etmiyorlar ben de bunu anlamiyorum kardesim. Para toplamaya gelince supersiniz.

Surekli sikayet edip duruyorsun, sen donde bir kendine bak Ayse hanim. 4 senedir ordasin, iki Norvecce kelimeyi biraraya getirip cumle kuramiyorsun hala. Entegrasyon desen yok, action desen yok, otur kicinin ustune sikayet et dur!

Yine yeniden domuz gribi 1/03/2013 01:33:00 ÖS


 Evet domuz gribi Norvecte ve ozellikle Oslo bolgesinde yine ortaya cikti. Gecen hafta 11 yasinda bir cocuk oldu malesef. Sadece dun tek bir hastanede 20 vaka tespit edilmis. Haberler Turkiye'de de cikti. Iste burada


2009'daki salginda 30 kusur kisi olmustu. Niye yine burda cikti ki bu? ben size diyorum burda bir problem vaaaarr... 4 saat bekledik gecen gun acilde bizim kiz icin, hemsire bile gormeden. Bir sehirde 24 saat acik olan sadece bir acil servis olur mu? Ve bu sehir dunyanin en zengin ulkelerinden birinin baskenti, boru degil!

Ya bi soyleyin bana ben mi cok pimpirigim, bende mi problem yoksa gercekten burda mi?