Cok Sekerler 10/29/2013 09:50:00 ÖÖ

Norvec Kralı Harald ve Kralicesi Sonja Turkiye'ye geliyormus Kasım ayında. CNN de roportaj yapmis onlarla. Tatli tatli konusmuslar. Merak ettiyseniz burdan buyrun....

Yine yeniden... 10/25/2013 02:23:00 ÖS

Ben geldiiiimm..... Gerci zaten burdaydim. Oslo sinirlarindan kafami cikarmadim ama kendime yeni geldim hatta hala geliyorum yoldayim :)
Neler oldu? Soyle seyler.. Bekledigim birsey var demistim. Kendisi dunyaya geldi. Fistikici'nin findik kurdu bir kardesi oldu. En buyuk degisiklik bu. Bunun disinda baska birsey yok diyebilirim.
Bu yaz inanilmaz guzel hava oldu Oslo'da. Keske hep boyle olsa. Istanbul'un bahari diyebilirim.
Dogum iznindeyim, evdeyim.
Annemler geldiler ve gittiler. Cocuk baktilar, yemek yaptilar. Yardimci oldular, iyi oldu.
Ev ariyoruz yine yeniden. Cok zor bir is bu, begenmiyoruz, begendigimize yetisemiyoruz, idare ediyoruz.
Spora yazildim ama haftada 1-2 ancak gidebiliyorum. Gecen gun aerobic dersine girdim. Dersin yas ortalamasi minimum 65. Hatunlari gorseniz catir catir yapiyorlar butun hareketleri. Ben arkada helak olmus durumda nefes nefese tabi. Hele bir de en az 8 aylik hamile vardi, inanamazsiniz nasil yaptigina. Ben dahil bizim hamileler kicini kaldiramaz afedersin. Ben bosuna demiyorum Norvec'li hatunlar dogurmuyor, miciyor diye. Cocugu kucagina alip aynen devam ediyorlar. Ben aldigim kilolari nasil vercem diye dusunup duruyorum. Neyse, saglik olsunda. Herseyin basi saglik.
Baskaaa...
Bana cok mail atan yada yorumlarda soru soranlar oldu. Hepinizden cok ozur diliyorum. Biraz koptuydum, hicbirinize cevap veremedim. Bir ara hepnize yazicam yada genel birseyler yazicam. Kusura kalmayin...