Tatile gidiyorum 8/16/2012 02:42:00 ÖS

Sonunda zaman geldi. Uzun suredir bekliyorum. 1 ay yokum. Turkiyedeyim. Istanbul, Bursa, Eskisehir, Bodrum biraz dolanip gelicem. Ama cogunlukla Bodrum. Lutfen kiskanmayin, gercekten gunese cok ihtiyacimiz var. Balik yagi, D vitamini gunesin yerini tutmuyor. Belki arada yine yazarim. Simdilik HA DET BRA*

* okunusu "hadebra"
* Turkcesi "hadi bay, saglicakla kal"
* Ingilizcesi "be well"

7 yorum:

Colorful dedi ki...

Iyi tatiller size :)

Adsız dedi ki...

Trakyaca hayde bree :)) İyi tatiller

Ayse dedi ki...

Tesekkurler, hayde bree...

Adsız dedi ki...

Ayşe (abla) abla diyebilirim değil mi ? :) aklımda bir çok soru var.Blogğu elimden geldiğince tüm yazılarında dahil okumaya inceleemye çalışıyorum.Çünkü bende sizin gibi Türkiye'den sıkıldım.

-İnsanlar her geçen gün bencilleşiyor ( Sebebi yaşam gün geçtikçe zorlaşıyor)

-1 Doz daha sinirli bir insan olsam, Allah'ın her günü kavga etmemem kaçınılmaz.

-En çok kızdığım şey devlet, Adamlar türkiyeyi düzelttiklerini sanıyorlar :S Halkı fakirleştirip devleti zengin ediyorlar.eee ne anlamı kaldı ki ? Ben rahat yaşayamayacaksam bu devlet ne diye var ?

- Burada Artık okuyana iş yok ablacım :) Geçen dayım anlattı 2 tane mühendis inşaatta çalışıyormuş :S

- + ben burda çocuğumu okutmak ta istemiyorum (henüz yok gerçi evlide değilim ama olucak inş :) ) Sebebine gelince Her seçimde milli eğitim bakanı değişiyor ve gelenler alakasız kişiler kendi kafalarınca bir şeyler yapıyorlar.Benim 2006 da 490 puanla türkiyede bir çok fen lisesinin üzerinde olan anadolu lisesine girdim :) o zamanlar okumak güzeldi.

Şimdi benm lise seçimim sırasında puansız alan sağlık liselerinin düz geçiş yaptığı yere 500 puan almalıyım hak değil bu.

Polislik, askeriye torpili olan giriyor.

Sen şu anda oradan kurtulmak isitoyrsun lakin çocuğunu düşün ve orda kal derim :)
Hem daha ben gelicem, evlenicem orda düğün yapcaz bana aile dostuda olabilirz :) 50 kişilik türk ailesi 52 olacak:) bakarsın türk mahallesi kurarız.

Eğitim sistemine döneyim.

Şimdi şöyle bir şey var. Bu ülkenin geleceği gençler gençlerin geleceği ösym .Peki kim bu ösym ? ösym devletten bağımsız bir kuruluş peki türkiyenin geleceği neden ağımsız bir kuruluşun elinde ?.

Adam mühendis olmuş ama inşaatta çalışıyor çünkü mühendisliğini kullanırsa tuhaf bir şekilde intahar ediyor ;)


Türkiyeden öyle bıktım ve tiksindim ki artık.Atalarımın emaneti olmasa ahh varya -,-

Araba alırsın :) ne güzel dimi 20 binlik orta derece araba ama araba sen değildir.Devletindir kiralarsın arabayı.Ben küstüm arkadaş devlete

gelirvegider@hotmail.com

Lüfen ulaşın bana konuşalım biraz sadece ayşe abla değil başka arkadaşlar da ekleye bilir.Alatın bana orayı :) Türkiyeye 10 sene sonra 80 lere dönecek.Bir cenneti cehenneme cevirecekelr. :( of ekleyin da ..

Ahmet dedi ki...

Adsız türkiye, insanları, devlet yönetimi v.b sitemlerini emin ol şuan bu blogu takip edenlerin çoğu çok iyi biliyor yazmana hiç gerek yoktu.Norveç'te yaşamayı istiyorsan hasretin ve özlemin ne oldugunu iyi bilmen gerekiyor.Eğer egitimin iyi ise, ingilizcen iyi ise, vize başvuruları yaparsın Norveç'teki şirketlere cv gönderirsin kabul ederlerse gidersin.Yok ben illa gidecegim diyorsan, Fiziki açıdan iyi isen, in Alanya'ya git bir sürü Norveç'li turist var.Yaş falan farketmeden birini kandır tasmalı jigolosu ol, Norveç'e git daha sonra ondan vazgeç kendi hayallerinin peşinden koşarsın.Yazdıklarıma sakın gücenme, emin ol dost acı söyler, yolun açık olsun.

Colorful dedi ki...

Ayse Hanim, bende szinle Norvec'te dogum konusunda haberlesmek istiyorum ama size hangi mailden ulasabilirim? Tecrubelerinize ihtiyacim var. Ben Bergen'de yasiyorum. Tesekkurler

Ayse dedi ki...

Merhaba Colorful :) Bana ayseince@gmail.com adresinden yazabilirsiniz...

Yorum Gönder