Gunler geciyor... 12/13/2010 02:47:00 ÖS

Tasinma, yerlesme islerimiz simdilik sona erdi. Tabi hala bekledigimiz esyalarimiz var, ornegin halimiz 8 hafta sonra gelecek ve daha da almamiz gereken birkac sey var. Ama demek istedigim artik biz evin icinde yerlestirme, monte/ demonte isleri ile ugrasmadigimiz icin rahatladik. Sanki bizim kucuk cadi da bizle beraber sakinledi.
Gecen hafta mudurumle donus planlarimi konusmak uzere gorustuk. Ev hayatina o kadar gomulmusumki, bundan cikip is konusmak kolay olmadi. Ama bana iyi geldigi muhakkak. Guzel olan dondugumde tekrar ayni isimi alabilecegimi duymak oldu. Gerci daha cok vakit var tekrar ise donmeme. Aslinda bir-iki kisinin kurdugu ufak bir start-up'tan hizla buyuyen bir sirkete donusmenin tum zorluklarini yasayan is yerimde her an her sey olabilir, o yuzden bu konuda konusmayip susuyorum artik!

Burada Christmas yani Norvec'ce Jul heyecani tum hizi ile devam ediyor. Insanlar heyecanli, mutlu. Julabord dedikleri Christmas yemekleri, sirket eglenceleri yapiliyor. Tum magazalarda kirmizi yilbasi hediyeleri, tum evlerin camlarinda, sokaklarda isil isil suslemeler insanin icini aciyor. Bizde astik susumuzu kapimiza. Bu arada yilbasina kadar pazar gunleri de heryer acik. O kadar guzel birseyki, pazar gunleri alisveris yapabilmek, degerini bilmek lazim :)
Kisacasi karanlik ve soguk Aralik ayi Christmas ve yilbasi heyecani ile aydinlanip isiniyor. Ben simdiden Ocak ayini dusunmeye basladim bile. Karanlik, soguk ve uzun Ocak ayi! Tum suslemelere ragmen yine de gordugunuz gibi simdiden sehir terkedilmis gibi...

0 yorum:

Yorum Gönder