Norvecteki Turklerin alayi deli !!... 1/01/2010 08:36:00 ÖS

Deli dedigime bakmayin, cilgin aslinda :) Yeni yila burdaki Turk toplumu ile berber girdik. Tabi hepsi degil :) 40-50 kisilik bir grup, bizim arkadaslarin annesi babasi, onlarin arkadaslari ve cocuklari falan. Lokal diyorlar burda, bir yer kiraliyorlar, iste yemekler falan yapiyorlar, sonra icip soyleniyor falan.
Dun gece piyanist santoz de vardi yalniz :) Disarisi -15 derece icerisi yaniyor, o gobekler, o horonlar, danslar gormek gerek. Bu arada birkac Norvecli de var aramizda. Birinin karisi, onun arkadaslari falan. Allahim boylemi guzel gobek atilir, halay cekilir, Asena halt etsin kardesim!. Bi arada yemekte Norvecli hatun kalkti "Yasasin Ataturk" diye bagriyor. Bir alkis kiyamet :)) Sonra 12ye girerken sampanyalar patlatildi, havai fisekler atildi falan. Sonra da mangalda sucuk!! Nasil ama?
Ha asil neden burdakiler cilgin onu soylemeyi unuttum. Kardesim herkesmi sarki soyler ya? Burdakilerin hepsinin icinde bir turkucu bir sarkici, calgici varmis da firsat olmamis cikaramamislar. Bi tanesi Azeri turkuler soyluyo, oburu roman, biri turku, biri gitar caliyo, oburu siir okuyor, oburu Italyanca, Ispanyolca sarkilar soyluyor. Digerleri de dans ediyor ama oyle boyle dans degil. Bayagi kuraliyla adimiyla falan! Saat 19'dan 3'e kadar hic oturmadilar yaa, bu arada yas ortalamasi 60!! Pes yani! Iste bu yuzden deli bunlar normal olamaz!

0 yorum:

Yorum Gönder